خاطرات دکتر کرابی در 2 فصل
خاطرات دکتر کرابی در 2 فصل
Blog Article
به گزارش خبرنگار ایمنا، در شرایطی که چرای طبیعی میتواند ابزار ارزشمندی برای مدیریت پوشش گیاهی باشد، چرای بیرویه دامهای اهلی میتواند به افزایش جمعیت گونههای گیاهی مهاجم منجر شود؛ چراکه بیشتر ساختار فیزیکی جوامع گیاهی به واسطه چرای دام تغییر میکند.
با مراجعه به پروفایل دکتر مریم کرابی در صورت فعال بودن مشاوره آنلاین میتوانید تلفنی یا به صورت متنی مشاوره پزشکی دریافت کنید. +
هنگامی که درختان از بین میروند، زمین فاقد ریشه گیاهان (عامل جلوگیری از جارو شدن خاک) در معرض باد و باران قرار میگیرد.
امیرحسین گفت: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۹:۱۹ عالی امیدوارم امتحانم رو خیلی خوب بشم
با این حال، مواد آلی، ساختار، و نفوذپذیری نیز در فرسایش خاک نقش دارند. معمولاً خاکهایی با نرخ نفوذ سریعتر، سطوح بالاتر مواد آلی و ساختار خاک بهبود یافته مقاومت بیشتری در برابر فرسایش دارند. خاکهای با بافت لومی، ماسه و لوم شنی معمولاً در مقایسه با ماسه بسیار ریز، سیلت و خاکهای خاص با بافت رسی، فرسایش پذیری کمتری دارند.
ماشین آلات، روش ها و آزمایش های تراکم خاک — به زبان ساده
هنگامی که زمین از طریق محصولات زراعی یا سایر فرآیندهای کشاورزی بهرهبرداری میشود، ساختار کلی خاک را کاهش میدهد، علاوه بر کاهش سطح مواد آلی، آن را در برابر اثرات باران و آب مستعدتر میکند.
نظرات دکتر دکتر مریم کرابی در پروفایل دکتر در پذیرش۲۴ قابل مشاهده است.
درصورتی که پزشک مورد نظر شما در شهر سبزوار نوبت دهی آنلاین را فعال کرده باشد می توانید بصورت اینترنتی از متخصص مورد نظرتان در سبزوار نوبت اینترنتی دریافت کنید.
چرای بیرویه دام در مراتع کاهش تولیدات دامی و فرسایش خاک را در پی دارد
خاک فرسایش یافته توانایی نگه داشتن گیاهان را در #چرای بی رویه دام خود نداشته و قابلیت کشت ندارد. چرا فرسایش خاک مشکل بزرگی است؟
وی با اشاره به سیل امامزاده داوود در سال گذشته، گفت: علت آن همین موضوع و چرای بیرویه دام در منطقه البرز مرکزی بوده است.
به گزارش خبرنگار ایمنا، همه ساله با آغاز فصل چرای دام نگرانی دوستداران محیطزیست نسبت به ازدیاد چرای دام و آسیب به مراتع و پوششهای گیاهی قوت میگیرد، چراکه به گفته کارشناسان و دوستداران محیط زیست سه موضوع ورود و خروج دام، ظرفیت دام و مدت زمان استفاده دام از مراتع در زمان فصل چرای دام از اهمیت ویژهای برخوردار است که اگر بیش از اندازه مورد استفاده قرار گیرد به مراتع آسیب میزند.
پاسخ: جلوگیری از نابودی پوشش گیاهی و تخریب جنگل ها – مدیریت صحیح منابع آب و خاک – کاشتن گیاهان و درختان – مدیریت کشاورزی و شخم زدن مناسب